CryptoCurrency

Toelichting op CryptoCurrency!  Voor velen van u een onbegrijpelijke nieuwe manier van betalen. De Bitcoin en daarnaast al vele andere digitale betaal-eenheden, zijn voor veel mensen ongrijpbare materie! Eigenlijk werkt het Net zoals consumptie bonnen, (die meestal maar tijdelijk zijn) maar deze  zo geheten publieke digitale-munten  vertegenwoordigen toch enigszins een redelijke waarde, zolang deze ondersteund worden door iedereen die er aan meewerkt, of er ook zijn eigen geld insteekt! Daarom laat dit fenomeen nu toch al enkele jaren zien, dat er genoeg draagvlak is, zodat de waarden van deze digitale-munten toch aardig in stand wordt gehouden. (Onder voorbehoud, dat ieder die zich hier voor inzet er wel geloof in blijft hebben. Het is gebaseerd op een decentralisatie!  Niemand is eigenaar; maar iedereen die mee doet is eigenaar van het systeem.)

Heeft u nog geen digitale-munten (CryptoCurrency) of wilt u hier meer over weten, neem dan gerust contact met ons op. Want deze manier van waarde overdracht hoeft echt niet alleen door IT-ers of criminelen gebruikt te worden. Het is een zaak van iedereen! Momenteel weten banken, economen en zelfs de overheid hier nog niet zoveel raad mee. Daarom gaan we hier in de toekomst namelijk veel meer over horen, en lezen we geregeld belachelijke uitingen van diverse hersenloze beleidsvoerders die totaal niet weten waar ze over praten!

Er moet daarom wijs en wel overwogen mee worden omgesprongen en kunnen deze nieuwe technologie niet boycotten of hersenloos verbieden!

Wilt u alle koersen volgen, dan zijn er genoeg websites die laten zien wat alle verschillende digitale-munten voor waarde hebben ten opzichte van de reguliere betaal-eenheden: https://www.worldcoinindex.com

Leuk om te weten is; Dat er ooit een Nederlandse digitale-munt is opgezet door Rijk Plasman, (die naar ik eerder ergens heb gelezen) een starttarief heeft bedacht; gerelateerd aan de overgebleven oorspronkelijke Nederlandse Gulden

https://www.worldcoinindex.com/coin/gulden

In sommige Nederlandse cafés, en restaurants kon er nog steeds met deze oude NLG munten worden afgerekend, en nu omdat er waarschijnlijk ongeveer nog 600.000 echte oude gulden in omloop zijn heeft deze digitale- NLG-munt (Waarvan er ongeveer 462 miljoen van kunnen worden berekend) daaraan waarschijnlijk zijn beginwaarde te danken. (600.000/2,20371) / 462.827.800 = € 0,00059 per digitale NLG munt) Ondertussen is dat natuurlijk een hele andere waarde geworden, gebaseerd op nieuwe inleg die nu heeft plaats gevonden door alle overige kopers van deze munt!

Wil je ook deze Nederlandse digitale-munt hebben in een digitale portefeuille, download dan hier heel simpel de software, en bewaar goed je digitale geheime slagzin om deze munten altijd weer te kunnen benaderen, wanneer er iets met je digitale apparatuur gebeurd. Zo kan je altijd weer met deze slagzin en deze software je portefeuille benaderen!  (Digitale portefeuille Software: https://gulden.com)